Complimenten

Complimenten Staaldraad

Lofuitingen, pluimen, aanbevelingen, schouderklopjes; allemaal andere woorden voor complimenten.

Als tekstschrijver verzamel ik referenties, reacties om van te leren of op te teren. Wanneer een review voelt als een compliment, dan zie ik dat als win-win.

Hoewel ik vind dat bescheidenheid de mens siert, durf ik van mezelf zeggen dat ik goed ben met tekst. Maar wat natuurlijk nog veel meer van betekenis is dan wat ík vind, is wat de mensen voor wie ik heb gewerkt vinden.

En hoe fijn is het als deze mensen -die het zelf al druk genoeg hebben- de moeite nemen om te vertellen wat ze ervan vinden om met Staaldraad tekstschrijver samen te werken. Aan mij, maar ook aan jou.

Lees hier de feedback van degenen die je voorgingen.

Complimenten Staaldraad Tekstschrijver | Reviews

Tim van der Weerden

Daniëlle is een harde werker. Iemand die graag een stapje verder zet om de puntjes op de i te zetten bij het schrijven van een verhaal. Haar enthousiasme maakt het prettig samenwerken.

David Jansen

Daniëlle steekt veel tijd en moeite in onze samenwerking. Dat zie je terug in de content: spot-on teksten die passen bij onze strategie. Actieve teksten die lekker lezen, begrijpelijk zijn en ook professionaliteit uitstralen: daarvoor schakel ik Daniëlle in.