Diensten

Diensten Staaldraad tekstschrijver

Tekstschrijven is maatwerk, wat ik je aanbied dus ook. Een webtekst is iets anders dan een flyer en een nieuwsbrief is geen blog. Het gaat niet om wat ik wil, maar om wat jíj́ nodig hebt. We maken vooraf duidelijke afspraken over wat ik voor je kan betekenen, wanneer ik dat klaar heb en hoe dit er financieel uitziet. Wil je dat ik een losse opdracht voor je doe? Kan! Zoek je iemand die structureel content voor jouw bedrijf levert? Doe ik graag!

Nieuwsbrief door Staaldraad

E-mail behoort nog steeds tot de populairste online kanalen en dat is niet zonder reden. Het is een goedkope en rechtstreekse manier om jouw (potentiele) klanten te bereiken.

Veel bedrijven versturen nieuwsbrieven, daar wordt tijd en moeite in gestoken maar…ze worden amper gelezen. Daarvoor is een simpele reden; in deze tijd van informatie-overload zitten mensen niet te wachten op het volgende algemene praatje. Staaldraad verzorgt graag specifieke nieuwsbrieven, vlot geschreven en relevant voor jouw doelgroep. Moet jij eens kijken wat dit met de naamsbekendheid en verkoopcijfers van je bedrijf doet.

Nieuwsbrief Staaldraad tekstschrijver

Landingspagina door Staaldraad

Er hoeft geen vliegtuig op te passen, maar een landingspagina moet wel sterk genoeg zijn om er eentje te kunnen houden.

Een landingspagina is een pagina op je website waar je via bijvoorbeeld blogs, GoogleAd’s, socials of e-mails naar linkt. Belangrijk dus! Verwar deze pagina niet met je homepage want het is echt iets anders.

Bezoekers komen meestal dus niet per toeval op een landingspage. Hun interesse is gewekt door jouw content, ze hebben op de link geklikt en stromen zo jouw funnel in. Jij bent aan zet!

Op je landingspagina haal je mensen binnen. Dat op zich is al een kunst, maar wat er nog veel meer toe doet is dat je hen vasthoudt en tot klant maakt.

Een goed geoptimaliseerde landingspagina beantwoordt direct de zoekvraag en nodigt je bezoeker uit om een contactformulier in te vullen of op de bestelknop te klikken. Het is heel belangrijk dat je een duidelijke call to action toevoegt.

Staaldraad helpt je met een sterke landingspagina. Applaus voor de piloot.

Persbericht Staaldraad tekstschrijver

Persbericht door Staaldraad

Wil je dat jouw bedrijf de krant haalt? Met een goed persbericht gaat je dit lukken!

Krantenartikelen worden niet alleen geschreven door journalisten maar kunnen ook worden ingezonden. Als de redactie vindt dat de inhoud van jouw bericht interessant genoeg en actueel is, dan is de kans groot dat je een plekje bemachtigt. Als je Staaldraad je persbericht laat schrijven, dan kan je ervan uitgaan dat dit goed gebeurt. De redactie hoeft er niets meer aan te doen behalve een plekje reserveren, worden ze blij van. Samen halen we dus de krant en zorgen we voor gratis publiciteit voor een onderwerp dat jij bepaalt.

Offline content door Staaldraad

Je zou het in onze multimediale maatschappij bijna vergeten, maar er bestaat ook nog zoiets als offline content. Woorden op papier. Gedrukte tekst. En stiekem vind ik dat nog steeds de mooiste (🤫), omdat je het kunt vasthouden, eraan snuffelen en tegenkomen als je er niet naar op zoek bent.

Deel jij deze liefde voor papier en heb je teksten nodig voor bijvoorbeeld flyers, posters, folders of visitekaartjes? Staaldraad helpt je er graag bij.

Copywriting door Staaldraad

Laten we eerst even een misverstand uit de weg ruimen; copywriting is iets anders dan copyright.

Copywriting is het schrijven van internetteksten die het gedrag van lezers beïnvloeden (lees: aanzetten tot actie). Het is dus meer een ondernemersvaardigheid dan ‘gewoon’ tekstschrijven. Omdat je klanten het snelst overtuigt door jezelf ‘in de etalage’ te zetten, is het voor copywriting bijzonder belangrijk dat ik jou leer kennen. Alleen dan kan ik het gevoel weergeven dat past bij jouw bedrijf.

Met copywriting beantwoord je in één klap vijf vragen:

  1. Wat is dit?
  2. Wat hebben ze hier?
  3. Wat maakt dit uniek?
  4. Wat kan ik hier doen?
  5. Waar moet ik klikken?

(bron: Aartjan van Erkel)

Ga je zelf schrijven, of werken we samen? Bij Staaldraad staat een persoonlijke aanpak voorop, onmisbaar voor goede copywriting.